Societat

Tribunals

cas cp vic

Llibertat per als detinguts del cas del Club Patí Vic

Ahir van declarar i tots tres han quedat en llibertat amb càrrecs

S'investiguen fins a cinc possibles delictes

L'expresident del Club Patí Vic Miquel Altimires, l'ex-director esportiu de l'equip vigatà M.D. i el membre de la gestoria F.B. van quedar ahir al migdia en llibertat amb càrrecs després que el jutge del jutjat número 2 de Vic els prengués declaració. Els tres investigats van passar la nit de dijous a divendres sota custòdia policial, i no va ser fins passades les dotze del migdia que els van posar a disposició judicial. El primer a comparèixer davant del jutge va ser M.D. i, quan l'ex-director esportiu de la primera plantilla sortia per una de les portes del jutjat, entrava per una altra l'expresident Miquel Altimires. En els dos casos la presa de declaració no va superar els vint minuts. El darrer a entrar al jutjat va ser F.B., que hauria tingut vinculació amb els comptes de l'entitat durant l'etapa investigada.

Una branca més

Tot i que l'origen de la investigació parteix de la que es va iniciar ara fa un any amb l'escorcoll de les oficines del Club Patí Vic, fonts judicials van matisar ahir que la detenció, recopilació d'informació, presa de declaració i posterior posada en llibertat d'Altimires, MD. i F.B. seria una peça separada de la causa principal. Després de declarar davant del jutge, es va aixecar el secret de sumari i es va confirmar que els possibles delictes que s'estan investigant són cinc: frau a la Seguretat Social, falsedat documental, administració deslleial, apropiació indeguda i malversació. Amb tota la documentació i informació recopilada i amb el testimoni dels tres detinguts aquesta setmana, la investigació continua, en un procés que es podria allargar mesos o fins i tot anys.

El cas del Club Patí Vic es va destapar a partir d'una denúncia a l'anterior gestor del club per presumpta mala gestió. Amb el focus situat sobre els comptes de l'entitat vigatana han anat apareixent diverses irregularitats vinculades amb les cotitzacions no pagades a la Seguretat Social dels empleats del club, un fet que, com es va anunciar en la darrera assemblea extraordinària de socis, costarà al club com a mínim 250.000 euros.

LA DATA

18.03.16
es fa el primer escorcoll
a les instal·lacions del Club Patí Vic i s'engega una investigació que continua oberta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES