Societat

La càtedra de la UdG de cultura científica col·labora amb TV3

El programa ‘Espai Terra’ serà el marc on es faran experiments de química recreativa

La Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG col·laborarà amb el programa de TV3 Espai Terra. L’acord que s’ha signat amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la UdG s’ha focalitzat a fomentar la cultura científica. L’objectiu és mostrar alguns experiments de química recreativa que es realitzaran sota la direcció del Dr. Josep Duran. La doctora Sílvia Simon, directora de la càtedra, explica que, segons aquest acord –que té una durada de dos anys–, es vol establir una relació entre les dues institucions en benefici de la divulgació i el coneixement científic entre la societat.

La Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) va ser aprovada pel consell de govern de la Universitat de Girona el 5 de juny del 2008 per promoure la recerca i l’estudi dels camps de la comunicació, la ciència i les TIC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.