L'alcaldessa anuncia que les reivindicacions no cessaran fins que el projecte del tren Gandia-Dénia es faça efectiu

L'alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, ha manifestat que la reivindicació de la línia ferroviària que ha d'unir Dénia amb Oliva i Gandia no cessarà fins que les Administracions estatal i autonòmica incloguen el projecte com prioritari en el Pla d'Infraestructures que veurà la llum en este primer trimestre de 2010.

Kringe ha anat més enllà i ha comentat que l'objectiu és que el tram Oliva-Dénia compte per fi amb els informes, projectes i permisos necessaris per a la seua execució com té ja el tram Gandia-Oliva, només pendent d'una dotació econòmica per a realitzar-lo.

La primera edil ha recordat que es tracta d'una reivindicació «que portem molts anys exigint» i que els ciutadans «demanden solucions, perquè ja està bé de promeses». Així mateix, l'alcaldessa ha ressaltat la predisposició de la Generalitat Valenciana a que el projecte siga considerat «prioritari» en el Pla d'Infraestructures, una intenció confirmada pel conseller Mario Flores i el propi president de la Generalitat Valenciana.

Ana Kringe ha presentat la campanya de comunicació posada en marxa per a la manifestació convocada a Dénia per la Xarxa d'alcaldes de la Marina Alta el dissabte 30 de gener. La marxa eixirà a les 17.30 hores des de l'esplanada de Torrecremada i recorrerà els carrers de Patricio Ferrándiz i Diana fins a arribar al carrer de la Via. Allí hi haurà disposat un escenari des d'on l'escultor de Xàbia, Toni Marí, llegirà el manifest de la reivindicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.