Societat

Els Pastorets tornen a Santa Coloma de Farners, quinze anys després

Dues companyies locals, amb el suport d’una escola de dansa i d’escolars del poble, faran funcions els dies 23, 29 i 30 a l’Auditori

Quinze anys després, tornen els Pastorets de Santa Coloma de Farners en una producció amateur del tot colomenca. La feina de les companyies locals SaliJ3 i La Clau i del centre de dansa D’Art permetrà veure, a partir de dissabte, dimonis a l’Auditori.

“Un poble que mou la cultura com Santa Coloma no es pot deixar perdre un clàssic com els Pastorets. És una tradició, igual que ho és La casa de Bernarda Alba [de Federico García Lorca] a Andalusia”, explica el director de la producció, Juan A. Serrano, nascut a Baena (Còrdova). Serrano és el director de SaliJ3, que és, alhora, una escola de teatre, i imparteix classes a les escoles La Salle i Castell de Faners. Alguns dels escolars actuaran als Pastorets.

Amb el teatre Catalunya tancat des del 2015, actors, maquilladors, tècnics i escenògrafs –mig centenar de persones– s’hauran d’ajustar a l’Auditori per fer arribar al públic el clàssic de Josep M. Folch i Torres, Els pastorets o l’adveniment de l’infant Jesús, del 1916.

Les entrades anticipades (a 8 euros) ja es poden adquirir a la Casa de la Paraula. El dia de la funció, en valdran 10. Les funcions són els dissabtes 23 i 30 a les 6 de la tarda i el divendres 29 a les 9 de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia