El pub Highland de Tarragona acumula multes i sancions que superen els 50.000 euros

El pub Highland de Tarragona acumula multes, sancions i denúncies per valor de més de 50.000 euros, a les quals encara no ha fet front, i que van en paral·lel al tancament cautelar del local decretat per l'Ajuntament de Tarragona, que podria produir-se el mes que ve. El motiu principal pel qual el consistori obligarà els responsables de la cerveseria de la rambla Vella a tancar les portes –la durada del període és una incògnita– són bàsicament la repetició d'incompliments que fan referència a la incompatibilitat d'activitat amb la seva llicència –només la té com a restaurant, però funciona com a discoteca–, a la capacitat i a haver superat l'horari permès per l'administració local. Per aquest motiu, precisament, l'Ajuntament va obrir un altre expedient a aquest local d'oci després que detectés que la nit de cap d'any no va respectar l'horari permès, malgrat que l'àrea de llicències va concedir una hora més a tots els locals d'oci nocturn durant les festes de Nadal. Les sancions que pesen sobre el Highland també tenen l'origen en les denúncies interposades per dues de les patronals de l'oci nocturn Fecalon i Fecasarm, que consideren que la cerveseria ha actuat reiteradament de manera clandestina i això pot ser considerat competència deslleial

Inactivitat del consistori

La fiscalia de Medi Ambient també persegueix els excessos del Highland per les queixes veïnals. Segons van apuntar fonts jurídiques consultades per El Punt, la celeritat amb què actua ara l'Ajuntament podria ser deguda al temor a rebre una sanció per inactivitat administrativa; o sigui, per passivitat i deixadesa per fer complir les sancions, tot i tenir constància que els incompliments eren reiterats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.