Societat

Un home mata la seva exdona a trets al carrer, atropella una filla i se suïcida

Els fets han passat a primera hora de la tarda a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa

L’home ha fugit i posteriorment l’han trobat mort Montagut

Un home ha assassinat aquest dissabte la seva exparella a trets al mig del carrer a Sant Joan les Fonts (Garrotxa) i posteriorment ha atropellat una de les seves filles, que ha resultat ferida greu i ha estat evacuada a l’Hospital Josep Trueta de Girona. El presumpte autor de l’agressió ha fugit i més tard l’han trobat mort a Montagut.

Els fets han passat cap a dos quarts de quatre de la tarda a l’avinguda Cisteller, just davant del poliesportiu d’aquest municipi. L’assassí, de 53 anys, ha disparat sobre la víctima, de 48, a l a via pública. Les dues filles de la parella han estat testimonis del crim. Una d’elles, d’uns vint anys, ha estat atropellada pel presumpte homicida i ha resultat ferida greu. Fins al lloc s’han desplaçat dues ambulàncies i un suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos d’Esquadra han activat un dispositiu per detenir l’autor dels fets, que ha fugit. Finalment l’han localitzat mort al municipi de Montagut. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets.

Segons alguns veïns del municipi citats per l’ACN, la parella s’havia separat recentment i l’home, de nacionalitat espanyola i veí de Campdevànol, tenia una ordre d’allunyament. De fet, estava a la presó per haver intentat cremar l’exparella i les dues filles dins de casa seva fa dues setmanes, sense èxit.

Avui ho ha tornat a intentar i ha abordat les tres dones al carrer, a uns 10 minuts a peu del domicili familiar, que es troba al barri de les 40 cases. La mare i les dues filles estaven caminant i han vist l’home, que anava en cotxe. En veure’l, les filles han fugit corrents però la mare ha ensopegat i no ha pogut marxar. Segons diversos testimonis, aleshores el presumpte homicida li ha disparat més d’un tret amb una escopeta. Mentre l’estava disparant, un mecànic que passava per allà amb el cotxe ha atropellat l’atacant per ajudar la mare i ha anat a socórrer-la, tot i que ja no ha pogut fer res per la seva vida. Tot seguit, l’home ha apuntat el mecànic amb l’escopeta des de sota el cotxe, però l’arma li ha fallat.

Després, el presumpte homicida ha agafat el seu cotxe i ha atropellat una de les dues filles, la de 25 anys, que ha quedat ferida greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.