Societat

Les muralles prenen vida a l’espectacle ‘Tossa, font de llum’

“Les muralles prendran vida”, anuncia el vídeo promocional de l’espectacle Tossa, font de llum, que comença divendres a Tossa de Mar. Demà passat, dissabte i diumenge hi haurà projeccions a les nou del vespre –en català, castellà i alemany– i a les deu –en castellà i anglès–, segons ha explicat la regidora de Promoció Econòmica i Turisme de Tossa, M. Àngels Pujals (Tossa Unida), a El Punt Avui TV.

La primera edició de Tossa, font de llum, una iniciativa de l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria i l’Ajuntament, es repartirà en set dies en tres caps de setmana. A banda d’aquesta setmana, que també inclourà imatges del passat mariner de Tossa, hi haurà espectacle de mapatge al maig (els cap de setmana dels dies 3 i 4 i el del 17 i 18). Els espectacles es podran veure des de la platja Gran, el passeig i la Mar Menuda, entre altres indrets.

Pujals i un dels creatius del projecte, Aleix Gorgorió (Rem Studio), donen els detalls del festival en una entrevista al programa Món local, d’El Punt Avui TV. Món local s’emetrà avui a les 20.30 h i es reemetrà demà a les 13.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia