Societat

Societat

Gamelab reuneix firmes internacionals dels videojocs

La 15a edició del Congrés de Videojocs Gamelab va obrir ahir a l’Hesperia Tower de l’Hospitalet de Llobregat amb la presentació de projectes de desenvolupadors, que durant els tres dies de l’esdeveniment exposaran les seves creacions. “A banda de ser un fòrum mundial d’intercanvi d’idees entre els creadors i els executius més influents del sector, el Gamelab també és un lloc perquè les empreses espanyoles amb nous projectes puguin mostrar el que estan fent, aconseguir feedback i tenir visibilitat a la premsa”, va explicar el director del congrés, Iván Fernández Lobo.

El congrés, que reunirà reconegudes figures internacionals dels videojocs que donaran conferències i debatran el futur del sector, també ofereix diferents activitats enfocades a promocionar el talent i la creació estatal: “Perquè entenem que el futur de la indústria del videojoc a Espanya passa per donar oportunitats a les persones que estan començant a crear i a llançar projectes.” L’esdeveniment ofereix un espai d’exposició, anomenat Indie Hub, perquè tots els visitants del congrés puguin intercanviar impressions amb els desenvolupadors, i aquests es puguin posar en contacte amb inversors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia