Societat

La Ronda Litoral, tallada per la fugida d’un grup de venedors ambulants

La Guàrdia Urbana ha tallat com a mesura de precaució l’accés a la carretera B-10 per les entrades 20 i 22

La situació s’ha normalitzat pocs minuts després

Un grup de venedors ambulants que fugia d’un dispositiu policial contra la venda ambulant al Moll d’Espanya de Barcelona ha irromput a la Ronda Litoral (B-10) i ha obligat a tallar momentàniament aquesta via, com a precaució. La situació s’ha normalitzat en pocs minuts.

Els fets han passat a les cinc de la tarda i el tall ha afectat les sortides 20, 21 i 22 de la ronda. Segons han informat a Efe fonts policials, els manters han accedit a peu a la via per fugir dels agents de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Portuària que participaven en un operatiu contra la venda ambulant, en el marc del dispositiu desplegat aquest estiu a Barcelona.

Davant aquesta situació, la Guàrdia Urbana ha tallat per precaució l’accés a la Ronda per les entrades 20 i 22, i els vehicles que ja hi eren han quedat aturats a la via. La situació s’ha normalitzat al cap de pocs minuts, sense cap més incidència.

Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han explicat a l’ACN que no hi ha cap persona ferida.

El dispositiu municipal contra el top manta està desplegat des de finals de juliol i la intervenció d’aquest dilluns era una de les actuacions habituals. De moment no hi ha detinguts i la Guàrdia Urbana és a l’espera de poder comptabilitzar el material intervingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia