Societat

Alerta per les intenses pluges previstes al litoral i al prelitoral

Poden caure més de 50 litres per metre quadrat amb fort vent i calamarsa

Protecció Civil ha activat l’alerta del pla Inuncat per la previsió de pluges, que poden ser intenses avui al litoral i al prelitoral central. Les precipitacions, que poden anar acompanyades de tempesta, calamarsa o pedra, poden deixar quantitats de més de 50 litres per metre quadrat. Es preveu també fort vent i onades de més de dos metres i mig a la costa del Baix Llobregat i el Barcelonès. L’Àrea Metropolitana de Barcelona, responsable del manteniment d’aquestes platges, va retirar ahir equipament que es podia malmetre amb el temporal, com passeres i elements de senyalització.

Protecció Civil adverteix que les pluges poden complicar la mobilitat, sobretot a l’àrea metropolitana. Demana no quedar-se prop de lleres, rius i guals i evitar travessar rieres i torrents. També alerta que no es deixin cotxes aparcats en zones inundables i allunyar-se d’espigons i esculleres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia