Societat

Procés participatiu per fer millores a la piscina de Celrà

A l’estiu, els usuaris de l’equipament municipal han pogut deixar les seves opinions sobre quines reformes hi realitzarien

Es proposa una tercera piscina, vestidors a dalt i ampliar la zona de gespa

Millorem la piscina. Digues-hi la teva! És el títol d’un procés participatiu que s’ha dut a terme a Celrà. L’Ajuntament va posar en marxa el juliol aquesta iniciativa, que va acabar dimarts d’aquesta setmana. Segons explica l’alcalde, Dani Cornellà, durant aquests mesos s’ha recollit l’opinió dels usuaris de la instal·lació municipal, amb l’objectiu de saber quines variacions o novetats realitzarien a l’equipament. Cornellà hi afegeix que, “per no començar el plantejament de zero”, es van col·locar uns plafons informatius al recinte: en un es detallava com és actualment i, en un altre, com podria ser la reforma. A la barra del bar, a més, s’hi va posar una urna, en la qual la gent podia dipositar els seus suggeriments. I, a partir d’aquí, els tècnics municipals s’encarregaran ara de recopilar totes les idees rebudes, fer-ne el recompte i valorar la seva viabilitat.

Al plafó on es plasmava una recreació de com podria quedar l’espai, l’Ajuntament hi proposava que es fes una altra piscina, que estaria al costat de les dues que hi ha ara. Aquesta tercera podria tenir una fondària d’1,40 metres, i un dels objectius és que en aquesta, de nova construcció, s’hi millorés l’accessibilitat. Cornellà posa en relleu que, per entrar o sortir de la piscina gran i de la petita, actualment hi ha baranes metàl·liques. Es veu més òptim, però, que a la futura piscina no tan sols hi hagi baranes, sinó també una escalinata interior d’obra.

Un altre suggeriment que es formula des del consistori és que hi hagi uns vestidors familiars a la zona de dalt, al costat del bar (és a dir, al mateix nivell on hi ha les piscines). Serien més còmodes i de més fàcil accés per a persones amb mobilitat reduïda o que van amb cotxet, ja que ara els vestidors són en una part que queda més baixa, a la qual es descendeix per unes escales. I, en tercer lloc, es planteja guanyar 260 metres quadrats de gespa: una ampliació de terreny que es faria cap al cantó del centre cívic La Fàbrica.

LA FRASE

La piscina que es proposa tindria una fondària d’1,40 metres; i es guanyarien 260 m² de gespa
Dani Cornellà
alcalde de celrà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona