Societat
Cavatast aposta per la innovació i la gastronomia d’alta qualitat
El vicepresident del govern, Pere Aragonès, va presidir ahir la inauguració de la 23a edició de Cavatast, la trobada anual dels amants del cava i la gastronomia, que se celebra aquest cap de setmana a Sant Sadurní d’Anoia. En l’edició d’aquest any, que inclou un total de 35 parades, s’ha volgut apostar per la innovació i també per la gastronomia d’alta qualitat, segons destaquen els organitzadors.
Una de les novetats destacades d’aquesta edició és que el tiquet de tast de cava i degustació gastronomia és el mateix. A més, el Cavatast consolida la seva aposta pels tastos i maridatges dels cellers participants que s’organitzen al Celler de la Fassina, una de les propostes amb més acceptació entre el públic assistent.
L’alcalde de Sant Sadurní recorda que Cavatast “està pensat per atraure i incloure públic de totes les edats, ja que també es pot gaudir de maridatges musicals, un escape room, un tast al campanar de l’església i un tastet de la Festa de la Fil·loxera”.
Aquest any, a més s’ofereix un servei de transport sense interrupcions, des de l’estació de Renfe fins a la zona de la mostra, en l’horari d’obertura de la fira. A més, també hi haurà zones de degustació amb taules a les quals els visitants podran tastar els productes amb més comoditat.
Aquest any, a més, d’acord amb el compromís de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia contra la violència masclista i per garantir la igualtat, el Cavatast disposarà per primera vegada d’un punt lila informatiu durant els tres dies que dura la mostra.