Els usuaris de la bicicleta de Dénia plantegen solucions a l'Ajuntament

El regidor de Transports, Trànsit i Agenda 21 Local, s'ha reunit amb membres de l'associació Dénia en Bici per a conèixer de primera mà les inquietuds de deniers que utilitzen la bicicleta com a mitjà de transport habitual.

En la reunió es van tractar diferents propostes destinades a aconseguir una «pacificació» del trànsit en el nucli urbà com la senyalització de «zones 30» —conjunt de carrers on la velocitat màxima permesa és de 30 km/h—, el tancat de zones de vianants més àmplies els caps de setmana o el major control policial tant de conductors com de ciclistes. En definitiva, es van posar sobre la taula mesures per a aconseguir una major consideració cap als ciclistes per part dels conductors de vehicles de motor.

D'altra banda, este diumenge, 9 de maig, l'associació Dénia en Bici ha celebrat el XII Dia Nacional de les Vies Verdes recorrent la Via Verda del Serpis, on han acudit una vintena de ciclistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.