Societat

El sector vitivinícola impulsa accions en suport del celler Rendé Masdeu de l’Espluga del Francolí

La DO Conca de Barberà organitza l’elaboració d’un vi solidari amb la col·laboració d’altres viticultors

També es farà una col·lecta per als propietaris del celler destrossat per la riuada

El sector vitivinícola prepara accions solidàries per donar suport al celler Rendé Masdéu de l’Espluga de Francolí, que juntament amb el restaurant adjacent ha quedat completament destruït per la riuada de dimarts a la nit.

La DO Conca de Barberà ha informat en un comunicat que posarà en marxa una col·lecta solidària a través de la Festa del Trepat. L’ens també està organitzant l’elaboració d’un vi solidari amb l’aportació desinteressada de tots els cellers de la DO que hi vulguin col·laborar.

La voluntat de l’entitat és que el vi surti a la venda el més ràpid possible. Tots els diners que es recaptin aniran directament al celler afectat.

La iniciativa ha sorgit d’una reunió aquest dimecres al matí entre el president de la DO Conca de Barberà, Bernat Andreu; el president de l’INCAVI, Salvador Puig; el director dels Serveis Territorials d’Agricultura a Tarragona, Àngel Xifré, i diferents elaboradors, cellers, cooperatives i viticultors de la Conca de Barberà.

La DO informarà de les accions diferents accions solidàries a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #alvostrecostat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona

L’Ajuntament fomentarà la salut i la mobilitat sostenible a la Sea Otter

GIRONA

Reparen el passadís i el vestíbul d’entrada de l’Escola Montjuïc

GIRONA

Parc Tramuntana vol impulsar la col·laboració amb els empresaris gironins

Girona