Societat

Eufòria a Reus per les 80 sèries venudes de la grossa pel centre aragonès El Cachirulo

Desenes d’afortunats celebren al carrer un premi que s’ha escampat per la ciutat i ha arribat també a l’Aragó

L’eufòria s’ha desfermat aquest diumenge al matí al carrer Ample de Reus, la seu del centre aragonès el Cachirulo. La guàrdia urbana ha tallat la via perquè els socis, veïns i afortunats celebressin els 320 milions de la grossa de la rifa de Nadal just davant del local. Ha corregut el cava i s’han cantat jotes. Diuen els responsables de l’entitat que els 800 dècims venuts en participacions de 5 euros s’han repartit per tota la ciutat i que ha arribat també pobles aragonesos, a través de turistes i familiars. La majoria dels afortunats que han sortit a celebrar-ho no fa grans plans amb els diners, més enllà de cobrir deutes i poder donar-se algun caprici puntual.

“No penso fer res extraordinari, seguiré amb la meva vida normal i corrent, com la majoria de gent que li ha tocat. No hi ha milionaris, hi ha gent que li ha tocat una mica”, matisa el president del Cachirulo, José Allueva, que no para d’atendre les peticions dels diferents mitjans de comunicació d’arreu de l’Estat espanyol sobre la sort que han repartit. Aquest diumenge, la seu de l’entitat no ha obert: la festa ha estat al carrer, just a les portes, on tots els afortunats han expressat públicament la seva alegria de formes diverses.

El tòpic diu que ha estat un premi “molt repartit”. I això ho reitera Allueva i diversos premiats amb els quals ha pogut conversar l’ACN. “Més que res satisfà pels milers de persones i tot Reus. Això es notarà a Reus. De les 90 sèries, 80 han estat venudes aquí. És una quantitat de diners enorme, en participacions. Redundarà a la ciutat, a tot el Baix Aragó. En aquesta zona –de Reus- hi ha barris sencers que els ha tocat. Com són talonaris, tots els veïns tenen com a mínim una participació”, afirma exultant Pedro Martínez, un dels agraciats, amb una enorme ampolla de cava ja buida a la mà.

Ell ha estat un dels primers a assabentar-se del premi. Estava ja canviat, a punt d’anar a fer el cafè fora de casa, prop de la seu de l’entitat. Té més d’una participació. Però no precisa quantes. Diu que seran els “xavals” qui en gaudiran. A Rosa Egozcue una veïna l’ha avisat. “És un somni, no és creïble, ho hem vist molts cops per la televisió”, no para de repetir. Assegura que les seves filles ho necessiten més que ella, que tenen hipoteques sobre els habitatges i crèdits pendents per pagar el cotxe. Ella, però, farà un viatge, que ja tenia previst. “Això ajudarà moltíssimes famílies”, comenta, mentre es felicita mútuament amb amics, familiars i coneguts al carrer Ample.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tradicions

Les titelles prenen Lleida tot el cap de setmana

LLEIDA
trànsit

Una dona mor en un xoc frontal a l’N-II a Lleida

LLEIDA

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA