Societat

La venedora de sèries de la grossa a Barcelona: “És la típica administració de barri humil”

L’administradora viu “amb orgull” haver venut dècims a clients habituals tot i que ella no se n’ha quedat cap

Els responsables de l’administració de Loteries i Apostes de l’Estat de la Rambla Guipúscoa 2, a Barcelona, celebren amb “orgull” haver venut dècims de la grossa. Així ho expressa la Laura, juntament amb el seu marit i la seva filla, amb qui celebrarà la notícia. Nascuda a Valladolid i resident a Catalunya des de fa onze anys, reconeix que no s’ho esperaven perquè, entre altres coses, fa relativament poc que s’hi dedica. Malgrat que ella no ha comprat cap dècim, es mostra molt contenta perquè sap que els venuts els han comprat “gent treballadora i clients habituals”. “És la típica administració de barri humil”, diu.

Segons especifica, desconeix per ara quantes de les sèries ha venut exactament. La majoria dels dècims, però, diu que els ha venut en els darrers dies per finestreta.

La Laura assegura que estima la seva professió perquè “reparteix felicitat” des de la seva administració al barri del Clot. “Gràcies a la nostra feina podem tenir aquestes emocions”, reconeix en el seu tercer Nadal venent loteria.

A primera hora, quan s’ha sabut el número del primer premi, s’ha despertat pràcticament amb la notícia, després que durant el dissabte fessin broma amb la família: “T’imagines que venem la grossa?”

De fet, no tenia previst apujar la persiana al matí, però en assabentar-se’n ha vingut ràpidament amb el seu marit i la seva filla a obrir l’establiment, on ja l’esperaven desenes de periodistes.

Al llarg del matí, han estat diversos els veïns i clients que s’han acostat per felicitar-la i abraçar-la i juntament amb el marit han arribat a obrir fins a tres ampolles de cava davant les càmeres. Avui, assegura la Laura, ho celebraran “com sigui”.

En Carles, també veí del Clot, ha estat dels primers a treure el cap a Rambla Guipúscoa. En declaracions als mitjans ha explicat que ell va estar a punt de comprar el número guanyador del primer premi, però a última hora va decidir-se per un altre número.

Amb tot, no amaga la seva alegria per la Laura. “Me n’alegro molt per ella i pel barri, que la veritat és que a la gent li fan falta diners”, conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia