Societat

L’organització restringirà l’entrada al Mobile i farà controls de temperatura

Prohibirà l’accés a les persones que procedeixin de la província xinesa de Hubei i s’haurà de demostrar que han estat fora de la Xina 14 dies abans

El GSMA, l’organitzadora del Mobile World Congress (MWC), no permetrà l’accés a la fira dels viatgers que procedeixin de la província xinesa de Hubei i tots els que arribin del país asiàtic han de demostrar que han estat fora 14 dies abans, mentre que es realitzaran controls de temperatures.

Aquestes són algunes de les noves mesures que prendrà la patronal dels operadors mòbils per garantir al màxim possible la seguretat durant el Mobile, que tindrà lloc del 24 al 27 de febrer a Barcelona, després de la decisió d’algunes companyies de no assistir a l’esdeveniment per por a la propagació del coronavirus.

En un comunicat, GSMA ha assegurat aquest diumenge que, malgrat aquestes renúncies i a la possibilitat que se’n produeixin d’altres, més de 2.800 expositors mantenen la seva presència en l’esdeveniment tecnològic.

Després d’agrair les mesures “preventives” preses per les companyies xineses que tenen previst viatjar a Barcelona, especialment ZTE i Huawei, l’associació ha assegurat que s’ha decidit introduir noves accions perquè els assistents i exhibidors vegin que “la seva salut i seguretat són la nostra principal preocupació”.

Així, tots els viatgers procedents de la província de Hubei (amb capital a Wuhan -l’epicentre de l’epidèmia-) no podran accedir a la fira i aquells que vinguin de la Xina hauran de demostrar amb un certificat de salut o amb el seu passaport que han estat fora de país 14 dies abans de l’inici del Mobile.

A més, es realitzaran controls de temperatura i els assistents al Mobile hauran de certificar que no han estat en contacte amb ningú infectat.

La patronal ha afegit que continuarà “monitoritzant” la situació i “adaptarà els seus plans” en funció de les recomanacions que se’ls facin arribar.

Al mateix temps, recorda que ja s’han redoblat les mesures preventives i que, per exemple, s’incrementaran els programes de desinfecció i neteja per tota la zona expositora, així com hi haurà un major suport sanitari i es duran a terme campanyes de sensibilització i informació per evitar la propagació o el contagi del virus.

GSMA destaca que el ministre de Salut ha assegurat que el sistema de salut català està preparat per detectar i tractar el coronavirus i per donar “la resposta més adequada”, mentre que Catalunya no es troba en aquests moments en cap situació “excepcional”.

GSMA s’ha mostrat conscient que la crisi del coronavirus ha impactat en les empreses que tenen previst mostrar els seus productes al Mobile, inclosos els 5.000 o 6.000 que solen arribar de la Xina, i ha mostrat la seva solidaritat amb tots els afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia