Societat

Barcelona reuneix el cos consular per explicar-los les activitats alternatives al MWC: “Hi ha molta expectació”

El tinent d’alcalde, Jaume Collboni, avança que demà es detallarà el programa de les jornades Tech Spirit i dimecres, l’Opportunity Week

El tinent d’alcalde d’Economia i Treball, Jaume Collboni, i la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030 i Transició Digital, Laia Bonet, s’han reunit aquest dilluns amb el cos consular a Barcelona per explicar-los de primera mà les activitats alternatives al MWC. “Hi ha molta expectació. I els mateixos cònsols tenen interès perquè hi ha moltes persones i empreses dels seus respectius països que venen a Barcelona, tot i la cancel·lació del Mobile”, ha assenyalat Collboni, que encara no ha pogut precisar però quin percentatge dels més de 100.000 visitants previstos al MWC 2020 vindran igualment a la capital catalana. “Encara és molt d’hora per saber-ho i la resposta quasi la tindrem en temps real”, ha assegurat el tinent d’alcalde d’Economia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia