Societat

Reobre el camp de futbol de Pont Major de Girona

L’Ajuntament va informar ahir que les entitats podran fer-lo servir a partir d’avui

L’Ajuntament de Girona va anunciar ahir que les entitats usuàries del camp municipal de Pont Major podran tornar a fer ús de les instal·lacions a partir d’avui a la tarda.

El camp, utilitzat principalment pel Club Esportiu Pontenc, en què juguen uns 120 infants i joves, haurà estat tancat durant poc més d’un mes, ja que va quedar malmès a causa de les inundacions a la llera del riu Ter provocades pel temporal Glòria. La regidora d’Esports, Eva Palau, va agrair ahir “la col·laboració i l’ajuda dels voluntaris del Club Esportiu Pontenc durant tot el temps que han durat els treballs de recuperació del camp” i va destacar que des del primer moment s’havia “treballat perquè les instal·lacions poguessin tornar a estar operatives el més aviat possible”.

Segons van explicar des del consistori, la setmana passada es van acabar els treballs d’adequació de la gespa artificial i abans s’havien arranjat tant les instal·lacions d’electricitat com les d’aigua calenta sanitària. Ara queda pendent la substitució de portes –que ja s’han reparat en les últimes setmanes– i la reconstrucció de la tanca perimetral del lateral que dona al riu. Per ara es farà un tancament provisional.

Pavelló de Fontajau

D’altra banda, l’Ajuntament va explicar que de moment s’ha recuperat la normalitat a la pista central, la pista de la grada jove i els vestíbuls sud i nord del pavelló municipal Girona-Fontajau.

Es preveu que a partir de dilluns que ve, 2 de març, es pugui tornar a utilitzar la sala d’activitats dirigides i que a partir de l’altre dilluns, 9 de març, es recuperi també la pista auxiliar del pavelló.

Primer dia al complex de Sant Ponç del GEiEG

El GEiEG va reobrir ahir parcialment, com estava previst, les instal·lacions de Sant Ponç, fins ara tancades pels danys del temporal Glòria. En concret, es va restablir el servei de la sala de fitnes, pistes d’esquaix, tennis i pàdel, a més de les activitats dirigides no aquàtiques i el servei de restaurant i espai de salut corporal i bellesa.

La previsió del GEiEG –que ha calculat en uns 2 milions el cost de totes les reparacions– és reobrir la piscina de 25 metres dilluns que ve, 2 de març, incloent-hi tota l’activitat de l’escola d’activitats aquàtiques. El dilluns 9 de març es preveu reobrir el servei a la zona d’aigües (jacuzzi, sauna...) i el dilluns 16, la piscina de 50 metres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona