Societat

L’Escala parla amb el sector turístic per planificar el pla de xoc

L’Ajuntament està fent trobades sectorials per proposar col·laboracions entre el privat i el públic

L’Escala dissenya la segona fase del pla de xoc contra la Covid-19 amb trobades sectorials amb el sector turístic, en què els proposa col·laboracions públiques i privades amb mesures de promoció i de protecció per al sector per fer front a les conseqüències de la crisi. L’àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Escala començarà una tanda de trobades amb diferents representats empresarials del sector turístic escalenc per informar-los de l’anàlisi i de les accions fetes fins ara. El govern de l’Escala considera que ara és el moment d’anticipar-se i de dissenyar conjuntament una estratègia que permeti de sortir d’aquesta crisi, sanitària i alhora econòmica, de la millor manera possible.

Durant les darreres setmanes, l’àrea de Promoció Econòmica també ha reforçat la seva funció de suport i assessorament als empresaris locals, amb la difusió d’informació d’interès i posant a disposició del sector l’adreça electrònica [email protected] per tal de resoldre dubtes i mantenir una via de comunicació amb l’Administració àgil i directa en aquests moments de dificultat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia