Societat

El GEiEG reobre les piscines de Sant Ponç

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), amb l’entrada de la regió sanitària de Girona a la segona fase i complint les indicacions sanitàries, va reobrir ahir –dilluns era festiu a Girona– els equipaments de Sant Ponç i Palau. El centres van obrir amb un servei de reserves prèvies i sense poder utilitzar el servei de dutxes.

El complex de Sant Ponç amplia l’horari d’obertura de dilluns a divendres, de 7 a 22 h; dissabte de 7 a 14 h i diumenge de 8 a 14 h, amb reserva prèvia als serveis oberts. A més de les pistes d’atletisme, els camps de futbol i de rugbi, la zona forestal i les de tennis i pàdel, també han entrat en servei les piscines de 50 metres i 25 metres, també fent la reserva a través del lloc web o telefònicament. En la piscina de 50 metres s’han habilitat els deu carrils per a natació amb dues persones a cada carril. En la coberta 25 metres, quatre carrils són per a natació, amb dues persones, i dos es reservaran per a bany lliure i d’oci amb un màxim de 15 persones. Es pot fer ús d’un vestidor, únicament per canviar-se, i no s’hi pot deixar res. En la sortida s’utilitza un vestidor diferent i és prohibit d’utilitzar les dutxes. No es podran usar els vestidors excepte en els casos especificats a les piscines, per la qual cosa tots els usuaris hi hauran d’accedir amb roba d’esport. Es regula la capacitat seguint indicacions de les autoritats sanitàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.