Societat

TERRES DE L’EBRE

TURISME

Les reserves s’activen

Es reben les primeres trucades

El turisme interior, l’objectiu

A les Terres de l’Ebre els telèfons han començat a sonar. Així ho explica esperançat el president d’AturEbre, l’Associació de Turisme Rural de les Terres de l’Ebre, Juanjo Bel, que assegura que fins ara era molt pessimista: “Quan la nostra zona va començar el confinament no semblava que poguéssim avançar, perquè no hi havia moviment. Jo personalment puc dir que, des d’ahir, els telèfons per fer reserves han començat a sonar, cosa que ens té molt esperançats.”

Les noves previsions no podran, però, fer recuperar la temporada: “Una possible ocupació del 100% a l’agost i del 80% al juliol seran molt bones, però no hi ha res que pugui reparar els danys fets durant la primavera”, explica Bel. Un dels puntals en què se sustenta aquesta recuperació del turisme rural a les Terres de l’Ebre, explica el seu representant, és el fet que el tipus de client del qual s’abastien abans de la pandèmia ja era familiar i de natura, a més de ser turisme interior: “Els nostres clients sempre han estat famílies de tot el territori català que visiten la zona. No depenem massa del turisme de l’Estat espanyol i tampoc del turisme estranger, que crec que és el que trigarà més a tornar degut a les dificultats que hi ha hagut durant la crisi sanitària.”

D’altra banda, el Patronat de Turisme de Tarragona comparteix aquest objectiu de potenciar al màxim la imatge de turisme de proximitat lligat a famílies, com ara apartaments turístics i cases rurals. Així ho explica la presidenta del patronat, Meritxell Roigé: “El tipus d’establiments que trobem a les Terres de l’Ebre solen oferir allotjaments més petits, a vegades unifamiliars, que ofereixen unes condicions molt diferents de les que es poden trobar, per exemple, als grans hotels de la Costa Daurada.” L’oferta de platges àmplies i d’un territori que és reserva de la biosfera pot atreure molt turisme, i de tipus familiar, i pot ajudar a captar turisme que enguany es queda al país. “Es parteix d’un punt de partida incert, però hi ha expectatives per pensar que la temporada serà bona”, ha conclòs Roigé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses