Societat

Una trentena d’actes per la festa de l’Escala

El pregó virtual es dedicarà als professionals que han lluitat contra la Covid

L’Escala ha programat una trentena d’actes per celebrar la festa major, reforçant les mesures de prevenció contra la Covid-19, amb l’aforament limitat i amb l’obligació de reservar plaça prèviament.

A més, algunes de les activitats seran retransmeses en directe o en diferit a través de Canal 10 Empordà per evitar aglomeracions. Aquest és el cas del pregó, que es dedicarà a tots els professionals i voluntaris que han estat a primera línia de la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 durant tots aquests mesos i que es podrà seguir a través de Canal 10 Empordà.

Els actes es faran en espais que facilitin la limitació de l’espai i el control dels aforaments i, com ja s’ha fet en els actes que s’han dut a terme aquest estiu, caldrà reservar plaça prèviament.

L’obertura d’una exposició sobre l’estany de Poma serà el primer dels actes de la festa, que tindrà el punt central a la plaça Catalunya, on es faran la major part de les activitats, amb un aforament màxim de 250 persones. A la Sala Polivalent s’hi faran els concerts de festa major, encara que amb un aforament limitat a 170 persones.

El cartell d’aquest any ha estat dissenyat per Roser Bona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia