Societat

Buch: “Hi ha qui dóna les dades per rebre publicitat per internet i critica l’app per controlar la covid-19”

El conseller d’Interior inaugura les jornades sobre llibertat i seguretat a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha inaugurat aquest dimecres la 9a Escola d’Estiu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya sobre la relació entre la llibertat i la seguretat afirmant que “hi ha qui dóna les dades per rebre publicitat per internet i critica l’app per controlar la covid-19”. Buch ha posat al mateix nivell aquest debat i l’antiga necessitat de comprovar el DNI per permetre pagar amb targeta de crèdit. “Són debats que podem tenir que són molt singulars i quotidians però també són de llarg abast”, ha explicat. Les jornades, telemàtiques amb motiu de la covid-19, tractaran aquest dimecres de la seguretat en l’àmbit internacional, els valors i la seguretat, i les tancarà el comissari en cap Eduard Sallent al migdia.

Aquest dimecres hi haurà un bloc de seguretat en l’àmbit internacional amb el doctor en criminologia Francesc Guillén i la presidenta d’EuroCOP Àngels Bosch. Després els doctors en filosofia Ángel Castiñeira i Francesc Torralba debatran sobre els valors i la seguretat.

Dijous començarà amb la benvinguda del director general de la Policia, Pere Ferrer. Hi haurà un bloc de riscos en matèria de seguretat amb el perit judicial informàtic Bruno Pérez i l’enginyer informàtic Josep Maria Ganyet.

Per tractar el bloc institucional hi haurà l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, l’historiador Joan B. Culla i l’expert en seguretat pública Jaume Bosch. El curs acabarà amb una conversa entre Buch i la periodista Mònica Terribas, que modera el curs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia