Societat

Dotze quilòmetres de cues a l'AP-7 i retencions a les sortides de Barcelona

El SCT preveu que surtin 550.000 vehicles de Barcelona entre avui a les 15:00 i fins demà a la mateixa hora

Dos accidents causen retencions a les carreteres C-16 i C-31 a l'altura de Barcelona i Palamós

A poques hores de la revetlla de Sant Joan, hi ha dotze quilòmetres de cues a l'autopista AP-7, al seu pas per Barberà del Vallès (Vallès Occidental), anant cap a Girona. En sentit contrari, hi ha un quilòmetre de cua pel pas de l'autopista per Martorell.

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que surtin 550.000 vehicles de Barcelona i de la seva àrea metropolitana. Per aquest motiu ha engegat un dispositiu especial en el marc del qual s'han desplegat 2.028 mossos d'esquadra. Fins a les deu de demà el matí es faran 73 controls d'alcoholèmia i drogues a la xarxa viària catalana.

Pel que fa a les sortides de Barcelona, s'han començat a registrar les primeres cues a les rondes de Dalt (B-20) i a la del Litoral (B-10). A la B-10 hi ha vuit quilòmetres de retencions en direcció al Nus de la Trinitat, entre els punts quilomètrics 9 i 17. En sentit sud, cap al Nus del Llobregat, hi ha quatre quilòmetres de cua entre els punts 6 i 10.

Pel que fa a la ronda del Litoral, hi ha nou quilòmetres de retencions anant cap al Nus de la Trinitat, entre els punts quilomètrics 3 i 12.

Dos accidents causen retencions a Barcelona i a Palamós, a les carreteres C-16 i C-31, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia