Societat

Gandia rep la visita de la iniciativa pel Pàrkinson «Bici solidària»

Els ciclistes seguiran després la seva ruta cap a terres catalanes

La regidora de Relacions amb els Col·lectius Socials de l'Ajuntament de Gandia, Mònica Richart, i la presidenta de l'Associació Malalts de Pàrkinson de Gandia i la Safor, Mari Carmen Martínez, han presentat en conferència de premsa l'arribada a Gandia, aquest diumenge, de la IV Ruta Ciclista «Bici Solidària», amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre els problemes d'aquesta malaltia.

A partir de les 12 hores, els ciclistes de la iniciativa «Bici Solidària», Ricardo López i José Matas, faran la seua parada a Gandia, on visitaran el centre que té a la ciutat l'Associació Malalts de Pàrkinson.

Aquests dos ciclistes protagonitzen una iniciativa que va nàixer en 2006 i per la que recorren cada any 900 kilòmetres des de Múrcia a Catalunya per tal de conscienciar la gent dels problemes diaris que pateixen els malalts de Pàrkinson i els seus familiars.

Per la seua part, la presidenta de l'Associació ha agraït el suport del consistori gandià i de la Penya Ciclista Penyagolosa, que s'encarregarà d'anar a rebre la comitiva de la iniciativa per tal d'acompanyar-los fins a Gandia. Martínez ha convidat a tota la ciutadania a participar de l'acte «per a que aquests ciclistes senten reafirmada la seua tasca de conscienciació».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia