Societat

Nou agents de Dénia participen en els Jocs Esportius Europeus de Policies i Bombers

Nou agents de la Policia Local de Dénia participen des del 26 de juny fins al 3 de juliol, en els Jocs Esportius Europeus de Policies i Bombers que s'hi celebren a Andorra. El lema d'aquestos jocs ha sigut «Se la juguen per tu», en un clar joc de paraules en què es mesclen el caràcter esportiu i de competició de l'esdeveniment, amb la realitat que envolta el dia a dia d'aquestos professionals que tenen una gran responsabilitat civil.

L'èxit de participació ha sigut tremend, ja que es van superar els 2.000 participants, provinents de més de 30 països europeus i altres invitats com Mèxic, Estats Units o Brasil. La trobada va albergar 64 modalitats esportives, com a atletisme, futbol, basquetbol, natació, pujada d'escales amb equip per part dels bombers o els recorreguts de tir per part dels policies, entre altres.

La delegació de Dénia ha conclòs la seua participació amb sis medalles. En la modalitat de natació, l'agent de la Policia Local de Dénia Esteban Fernández Orozco va obtindre cinc medalles: 1 or, 2 plates i 2 bronzes en la modalitat d'estil lliure, palometa, esquena i braça.

L'altra representació deniera va ser en la modalitat de Futbol Sala, on va competir un equip de huit agents de la Policia Local.

La gran favorita per amfitriona i per la qualitat del grup era la selecció d'Andorra. L'equip de Dénia, després de la fase de lligueta, va acabar primera de grup guanyant els 4 partits i inclús a la favorita Andorra per un 3-2.

Els agents participants volen agrair la col·laboració dels que han fet possible la seua presència en esta trobada: les regidories d'Esports i de Governació de l'Ajuntament de Dénia i les empreses locals Ibrolux, Cidoncha, ServiGrua, restaurant Mena, Race, Teinsa i Urbaser.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia