Societat

Alaquàs ha compartit a Brussel·les el seu model de polítiques de joventut

L'ocupació per a joves, la salut i el projecte Sytykia, han estat els temes centrals de la trobada.

La xarxa de centres d'informació juvenil d'Alaquàs ha compartit, a Brussel·les, la seua experiència amb la resta de representants de països del conjunt de la Unió Europea. Tan sols quatre municipis del conjunt de l'Estat, han estat els que han participat en aquesta trobada que ha reunit més d'una dotzena de països.

A l'encontre s'han debatut temes relacionats amb l'accés dels joves al mercat laboral, mesures per a facilitar la permeabilitat laboral dels treballadors, l'adequació entre oferta i demanda laboral i la necessitat de realitzar una formació continua.

Aquesta localitat de la comarca de l'Horta ha estat seleccionada, degut al seu alt nivell de participació en projectes europeus als centres educatius de la vila. L'Ajuntament d'Alaquàs és una de les administracions locals més actives de tot l'Estat pel que fa a posar en marxa iniciatives europees sobre polítiques de joventut, participació ciutadana, formació i accés al mercat laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia