Societat

societat

L’advocacia acosta la justícia a les persones amb discapacitat

El Consell de l’Advocacia Catalana va signar ahir un conveni de col·laboració amb la Federació d’Entitats de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de Catalunya (Cocemfe), el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (Cocarmi) i la Federació d’Entitats de Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de Catalunya (Dincat) amb l’objectiu d’eliminar les barreres que encara existeixen per a les persones amb discapacitat a l’hora d’accedir a la justícia.

L’objectiu és que les persones amb qualsevol tipus de discapacitat puguin accedir a la justícia en igualtat de condicions que la resta dels ciutadans, i ara s’impulsarà amb la campanya Fent accessible la justícia. També es vol implementar el “facilitador” de justícia, una figura que té la funció d’informar i ajudar les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament i acompanyar les seves famílies en els processos policials i judicials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia