Societat

Salt manté el campament reial a la Coma Cros

A Olot, la cavalcada tornarà a fer el recorregut habitual fins al Firal, amb la participació de 300 patges

L’any passat, el campament reial de Salt es va traslladar a la Coma Cros perquè és un espai més adient per mantenir les mesures de seguretat sanitària, en comparació amb el pavelló poliesportiu. L’experiència es va valorar de manera molt positiva i el seguici de Ses Majestats tornarà a instal·lar-se en aquest indret. Per accedir-hi caldrà fer una reserva a viladesalt.cat . El que sí que varia en relació amb el que es feia habitualment és el recorregut de la cavalcada, que serà circular a partir de la plaça 1 d’octubre, passant pels carrers Enric Granados, Cervantes, passeig dels Països Catalans, Francesc Macià i Major. Durant el recorregut no es llançaran caramels (tampoc hi haurà animals) per evitar accidents amb la mainada. Per la seva banda, la princesa Samarcanca farà el seu tradicional recorregut pels barris de Salt els dies 27, 28 i 29 per recollir les cartes als Reis.

Normalitat a Olot

Després que en l’última edició la cavalcada fos estàtica al parc Nou, a Olot es recupera el circuit tradicional entre la plaça Clarà i el Firal. Hi haurà uns 300 patges i el carboner estrenarà carrossa. El campament reial estarà obert a la plaça Clarà els dies 2, 3 i 4. Per evitar aglomeracions, per entrar-hi caldrà obtenir una entrada –gratuïta– a través d’ olotcultura.koobin.cat . N’hi haurà 900 per a cada jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia