Societat

Inauguració de PARC CENTRAL Business Center & Coworking, el nou espai professional al centre de Girona

Entre els serveis que ofereix, destaquen el espais de treball individual, el lloguer de despatxos privats i sales de reunions i la gestió de domiciliacions de societats

Dijous 16 de desembre va obrir les seves portes PARC CENTRAL, el nou Centre de Negocis i espai de Coworking de la ciutat de Girona. Situat al carrer Mestre Francesc Civil 8, just davant l’emblemàtic edifici de La Punxa, i a tan sols tres minuts de l’estació de trens i busos de Girona, el centre es composa d’una totalitat de 500m2 repartits en tres plantes i la inversió total ha estat de 1.100.000€

PARC CENTRAL pretén posicionar-se com una plataforma per impulsar el teixit empresarial gironí, i alhora, ser un actiu comprometedor i dinamitzador que ajudi al nou perfil autònom i emprenedor, un col·lectiu en auge en l’actualitat.

L’alcadessa de Girona, Marta Madrenas, va inaugurar oficialment el centre, juntament amb Jordi Martinoy, Director de Serveis Territorials d’Interior de Girona, de la Generalitat de Catalunya. Entre els assistents, destaquen també la presència de Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona, Guillem Alsina president d’AENTEG i Ricard Carbonell, gerent d’AEEG.

El centre disposa d’un espai de treball compartit (coworking), amb una capacitat total per a vint usuaris, dotze despatxos independents privats d’ús individual o compartit fins a un màxim de quatre persones, dues sales de reunions, i zones comunes entre les que destaca un office totalment equipat (amb cuina, màquines de snacks i begudes, font d’aigua, microones, nevera i armaris), una sala d’estar i descans i una zona habilitada per a deixar bicicletes.

Amb un disseny funcional i pràctic, i una estètica minimalista i elegant, creada per l’arquitecte barceloní Jordi Flores, les instal·lacions estan pensades per generar un entorn de treball que convidi al rendiment i a la concentració, fomentant el benestar dels usuaris i la generació del networking i la col·laboració, amb zones de silenci i insonoritzades que ajudin a millorar la productivitat. Totes les sales estan completament equipades i pensades perquè l’usuari pugui començar a treballar en el moment de la seva incorporació al centre.

Els serveis que ofereixen són amplis i flexibles, amb diferents possibilitats en funció de les necessitats dels potencials usuaris. Espais de coworking fixos, flexibles, lloguer de despatxos privats o sales de reunions, tots ells disponibles per hores, dies, mitges jornades, packs setmanals o bé tarifes mensuals. Els preus són competitius, des de 370€/mes per als professionals que necessitin un espai privat amb tota la disponibilitat, fins als 12€/hora per aquells que només desitgin fer ús espontani del centre. A més, el centre ofereix la possibilitat de fer domiciliacions mercantils de societats per a totes aquelles empreses que precisin aquest servei, amb recepció de correu postal amb bústiapersonalitzada, i servei de secretaria i telefonia sota petició.

PARC CENTRAL es crea amb l’objectiu de donar servei i funcionalitat a tots els usuaris que vulguin formar part d’un espai professional dinamitzador. El model de treball ha canviat de manera radical els darrers mesos, accentuat en gran part per les conseqüències generades a causa de la Covid-19. Els coworkings i centres integradors estantenint un creixement exponencial que va a l’alça en elsdarrers anys. Moltes empreses opten per alternar períodes presencials amb altres de teletreball, i molts usuaris autònoms busquen despatxos i espais professionals que s’allunyin del model del loguer d’oficina convencional. D’aquí que Parc Central ofereixi aquesta nova fórmula d’espai professional.

Sumat a tot això, cal destacar que la honestedat i la voluntat de servei són els valors que defineixen PARC CENTRAL Business Center & Coworking, el seu ADN corporatiu. Crear espais de treball únics, moderns i funcionals per tal de fer sentir, a tots els seu usuaris, “com a casa”, segons defineix, molt encertadament, la propietat del centre, el Sr. Miquel de Gomis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona
SOCIETAT

Les empreses agrícoles no seran a les Fires de Maig per la crisi de la pagesia

Vilafranca del Penedès
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA