Societat

L’ISE s’ajorna i allarga l’agonia dels hotelers

El saló de l’audiovisual més important d’Europa havia d’obrir al febrer

La decisió de posposar la fira més important d’Europa del sector audiovisual, l’Integrated Systems Europe (ISE), al mes de maig, quan havia de començar el 2 de febrer al recinte firal de la Gran Via, a l’Hospitalet, ha estat un cop dur per al sector turístic de la ciutat. Hotelers i restauradors de la capital catalana confiaven que aquest gran congrés portés a Barcelona milers de turistes de negocis i, amb ells, poder iniciar la recuperació d’un sector, en especial el dels hotels, que fa dos anys que no aixeca el cap. El director del Gremi d’Hotels de Barcelona, Manel Casals, es va afanyar dimarts a la nit, en el moment en què l’ISE va fer pública la decisió de no obrir al febrer pels alts índexs de contagis de l’òmicron, a donar suport al congrés i a anunciar que treballaran plegats perquè al maig es pugui celebrar amb totes les garanties.

A través d’un comunicat, el director executiu de l’ISE, Mike Blackman, assenyala: “Si bé estem ansiosos per reunir-nos amb tots a l’ISE 2022, després d’escoltar els nostres expositors, propietaris i parts interessades, hem acordat que el millor que podem fer és posposar l’edició de la fira durant tres mesos.” L’ISE, que es feia a Amsterdam (Països Baixos), va fer la primera edició a Barcelona el 2021, en un format adaptat a la pandèmia. “En traslladar l’esdeveniment donem temps a la comunitat perquè es reequilibri i perquè es reprengui la confiança en els viatges i reunions internacionals”, va dir Blackman.

El govern creua els dits perquè es faci el MWC

El vicepresident del govern, Jordi Puigneró, es va mostrar ahir confiat que les xifres de la pandèmia a Catalunya “seran millors” i facilitaran la celebració del Mobile World Congress (MWC) a Barcelona, prevista del 28 de febrer al 3 de març. En declaracions a La 2 i Ràdio 4, Puigneró va desvincular la decisió de posposar la fira del sector audiovisual Integrated Systems Europe (ISE) per la covid del que pugui ocórrer amb el MWC: “ISE era ara i al Mobile li queden gairebé dos mesos.” Dilluns, el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, va informar que el Mobile World Congress (MWC) se celebrarà sense canvis, seguint els protocols que ja s’havien previst.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA
LA CRÒNICA

‘Ace’ i partit al paternalisme tennístic

MEDI AMBIENT

Calella deixa en mans de la natura la recuperació de la sorra perduda a la platja de Garbí

CALELLA
GIRONA

L’Ajuntament es queixa de falta de recursos extra per executar els projectes dels fons Next Generation

girona
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona