Societat

Presentació de projectes a El Celler de Can Roca dels alumnes d’Elisava

Les propostes reflexionen a l’entorn de qüestions com l’excedent alimentari o el sector lleter

Alumnes de la Facultat de Disseny i Enginyeria del centre Elisava de Barcelona han presentat set propostes “innovadores i disruptives” de ’Food Design’ per millorar el sistema agroalimentari de la mà de l’expert en postres del Celler de Can Roca, Jordi Roca. Els projectes dels estudiants de quart curs fusionen disseny, gastronomia, producció, indústria i altres aspectes “essencials i necessaris” per reflexionar i donar resposta a qüestions com el rebuig i l’excedent alimentari, la cadena que connecta els mercats amb el sector de la restauració, la manera com l’espècie humana s’alimenta, l’estat actual de l’agricultura o del sector lleter o la relació entre les persones i els aliments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES