Societat

Quatre mil ciclistes al festival Sea Otter Europe

L’organització preveu l’assistència de més de 50.000 persones al llarg dels tres dies del festival internacional a Girona

L’esdeveniment té més expositors que en les anteriors edicions

El Sea Otter Europe Costa Brava es va inaugurar ahir amb més de 14.000 visitants. El festival se celebrarà fins diumenge a l’entorn del pavelló de Fontajau de Girona. Aquest any l’organització té una previsió de 4.000 ciclistes que participaran en les diferents proves i l’assistència de més de 50.000 persones al llarg dels tres dies de Sea Otter Europe, un festival que aquest any fa una clara aposta pel segment de la mobilitat urbana.

En el transcurs de la primera jornada, amb cues per entrar al recinte i un gran ambient, es van anunciar les dates de l’any vinent del festival, que tindrà lloc del 22 al 24 de setembre. A més, aquest any la Sea Otter Europe Costa Brava engloba les 350 marques internacionals que exposen els seus productes en més de 220 estands de bicicletes, bicicletes elèctriques, complements i tecnologia aplicada al ciclisme.

Per altra banda, aquests dies, les marques també aprofitaran per fer a Girona la presentació d’algunes de les seves novetats, i s’espera la presència de més d’un centenar de periodistes acreditats, procedents d’arreu del món.

La inauguració va anar a càrrec de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el vicepresident de la Federació Catalana de Ciclisme, Carles Ferrer; el director del festival, Albert Balcells, i el director de màrqueting de Continental, Marco Buhl. Pel que fa a la programació d’avui dissabte, es podrà gaudir de proves com ara la Canyon Pirinexus Challenge, les Scott Marathon Series, la Continental Super Cup Massi femenina, les curses infantils de la Super Cup Youth, les MTB més clàssiques i la segona mànega de la cursa del campionat mundial d’E-Bikes.

LA XIFRA

14.000
visitants
van assistir a la inauguració del festival a Girona.

Aquesta edició estrena la cursa Short Track

El programa esportiu de Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show va arrencar al pavelló de Fontajau amb un dels plats forts d’aquesta sisena edició del festival, l’espectacular cursa de Shot Track. La cursa va omplir de públic el circuit pel qual els corredors més destacats del panorama actual de la BTT van lluitar colze a colze. Per altra banda, la inauguració també va ser la primera mànega de les World E-Bike Series, la copa del món de BTT elèctriques, que torna per segon any a la ciutat de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona
opinió

Calonge i Sant Antoni, municipi pioner en ‘smart city’

Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Figueres perfora un pou de 200 metres de profunditat per buscar aigua

figueres