Societat

Un incendi calcina un pis a Barcelona i obliga els veïns del bloc a sortir mitja hora de casa seva

Un incendi ha cremat aquesta matinada completament el 4t 1a del número 19 del carrer Magalhães, al barri del Poble-sec de Barcelona i ha obligat els veïns del bloc a abandonar casa seva durant mitja hora.

Segons han informat els Bombers de Barcelona, han rebut l'avís a les 00.38 hores i s'han traslladat al lloc de l'incendi quatre dotacions, que han apagat el foc al cap de mitja hora.

El pis ha cremat, segons han explicat alguns veïns, per culpa d'una bombeta que ha esclatat en una de les habitacions. Les espurnes han encès una pila de roba, cosa que ha fet que les flames es propaguessin ràpidament.

Els dos inquilins de l'habitatge, que en aquell moment estaven al menjador, han intentat apagar el foc i un d'ells ha patit cremades lleus en una mà. En adonar-se que no podien apagar les flames, han sortit i han avisat la resta de veïns, que han abandonat també casa seva fins que han acabat les tasques d'extinció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.