Societat

Senyals enigmàtics en un camp de blat abandonat

Societat

Montserrat, la muntanya màgica per excel·lència, sempre ha estat un dels centres d’atenció per als amants dels efectes paranormals. Hi ha diverses teories sobre el perquè de la seva peculiar silueta i, fins i tot, hi ha un grup de persones que s’hi reuneixen cada mes per divisar ovnis a l’horitzó.

Amb la majestuosa muntanya com a paisatge de fons, en un camp de blat sec i abandonat al peu del quilòmetre 36 de l’autopista C-16 i al costat de l’antiga carretera que va a Castellbell i el Vilar, han aparegut el que s’anomena, en l’argot dels experts en aquestes qüestions, un cercle de collita atribuïble a éssers extraterrestres.

Per als més escèptics: un cercle de grans dimensions que conté figures geomètriques i que ha estat gravat al camp aixafant el blat.

Diversos veïns de la zona alertaven dimecres a les autoritats locals de la seva aparició.

Activitat humana
Aquesta curiositat ha suscitat l’interès de periodistes d’arreu de Catalunya i apassionats dels efectes paranormals que no han deixat de trucar a l’Ajuntament de Vacarisses demanant explicacions i informació d’allotjament a la localitat per tal d’anar a veure el cercle durant aquest cap de setmana.

L’afluència de visitants, però, no ha estat important o, almenys, no s’ha deixat notar especialment als restaurants del poble. Si més no, algun establiment reconeix que els comensals han estat més animats del que és habitual a causa
d’aquest tema.

Davant d’aquesta situació, la Policia Local va decidir acompanyar l’ATERRASSA al lloc on s’han trobat les marques per tal d’aclarir i identificar possibles indicis que aclareixin els fets.

El camí d’accés al camp de blat és abrupte i difícil si no es fa amb un vehicle apte per transitar terrenys de muntanya. Per arribar al punt exacte cal ser coneixedor de la zona, tot i que es pot divisar des de l’autopista C-16.

El camp de blat afectat no ha estat treballat des de fa temps i el conreu és sec. De fet, el propietari encara no s’havia posat en contacte amb els agents per aclarir la qüestió.

A la parcel·la hi ha signes evidents d’activitat humana, trepitjades i marques de pneumàtics, així que la hipòtesi més evident és que es tracti de l’obra d’un grup de persones que hagin utilitzat màquines per aixafar el terreny, es veu pel camí d’entrada, i que ho hagin fet durant la nit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses