Societat

El veler de fusta més gran del món arriba a Barcelona

El Götheborg és la rèplica d’un vaixell del segle XVIII i es podrà visitar a la rambla de Mar a partir del 27 d’octubre i fins al març de l’any que ve

Aquest dijous arriba a Barcelona el veler oceànic de fusta més gran del món. És el Götheborg de Suècia, una rèplica d’un vaixell del segle XVIII de la Companyia Sueca de les Índies Orientals. L’embarcació atracarà a la rambla de Mar i s’estarà a la ciutat fins al març de l’any que ve.

El veler està fent la ruta històrica del vaixell original cap a l’Àsia i farà una escala a Barcelona que durarà tot l’hivern. Del 27 al 30 d’octubre es podrà visitar, amb tota la tripulació a bord, que inclou 20 mariners professionals, cuiner, fuster, oficials, enginyers i també passatgers. Després, estarà obert al públic tots els caps de setmana, dijous a la tarda, divendres, dissabte i diumenge entre les 11 i les 8 del vespre. Els adults han de pagar una entrada de 15 euros i de 7,5 per als menors de 16 anys, que es poden comprar al web de la companyia.

El Götheborg és una rèplica d’un vaixell que es va enfonsar als afores de Göteborg el 1745. La construcció de la rèplica va durar gairebé deu anys i es va estrenar el 2003. Des de llavors viatja per tot el món en diverses rutes i expedicions. Actualment fa una ruta de dos anys cap a l’Àsia, que segueix la ruta històrica del vaixell original.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia