Societat

Jornada per a l’aprofitament d’aliments i la sostenibilitat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l’Agència de Residus, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i el Banc dels Aliments de les comarques de Girona han organitzat per demà la VI Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i els Sistemes Alimentaris Més Sostenibles, a l’edifici Santa Caterina de la Generalitat. S’hi presentaran iniciatives innovadores per prevenir el malbaratament d’aliments, per reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat en la restauració i per celebrar la tasca dels Bancs dels Aliments de Catalunya. La jornada es clourà amb el reconeixement de la tasca feta per Frederic Gómez Pardo, expresident del Banc dels Aliments de les comarques de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURQUIA

Un segon terratrèmol de 7,6 graus sacseja Turquia

ANKARA

Detenen cinc persones per l’agressió homòfoba de la nit de cap d’any a Sitges

Sitges

Un estudi confirma l’eficàcia d’un tractament contra alguns limfomes cutanis

Barcelona

Pla específic per combatre els furts a Figueres

FIGUERES
gastronomia

Gran èxit en la obertura de la tercera edició de la Barcelona Wine Week

Barcelona
mediterrani

El terratrèmol de Turquia i Síria deixa més de mil morts

Ankara
COMISSIÓ EUROPEA

Brussel·les coordina l’enviament d’equips de rescat a Turquia i Síria

BRUSSEL·LES

Centenars de conductors de VTC fan una marxa lenta de protesta per Barcelona

Barcelona

Les obres del Museu Arqueològic de Banyoles podrien allargar-se tot el 2023

BANYOLES