Societat

Jornada per a l’aprofitament d’aliments i la sostenibilitat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l’Agència de Residus, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i el Banc dels Aliments de les comarques de Girona han organitzat per demà la VI Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i els Sistemes Alimentaris Més Sostenibles, a l’edifici Santa Caterina de la Generalitat. S’hi presentaran iniciatives innovadores per prevenir el malbaratament d’aliments, per reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat en la restauració i per celebrar la tasca dels Bancs dels Aliments de Catalunya. La jornada es clourà amb el reconeixement de la tasca feta per Frederic Gómez Pardo, expresident del Banc dels Aliments de les comarques de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Cruïlles obre al públic el seu patrimoni arquitectònic

cruïlles
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Persistiran les pluges a la tarda

Barcelona

El PSC Girona demana que s’acceleri el desplegament d’energies netes a tot al territori

girona

L’hospital més gran de Catalunya ja no té pacients a la UCI per covid

Barcelona

Dotze entitats de Lloret rebutgen que les deixalles de Solius vagin a l’abocador del municipi

lloret de mar

L’ACA inverteix 4,3 milions en la nova depuradora de Maçanet de Cabrenys

maçanet de cabrenys

La Fageda comença a vendre els seus iogurts a Madrid i al País Valencià

SANTA PAU

El mercat de Salt ofereix un servei d’acompanyament per a persones amb ceguesa

salt
medi ambient

Les autoritats del Brasil comencen a recuperar el control de la terra Ianomami

Sao Paulo