Societat

Macrobatuda policial a la discoteca Waka

La policia ha fet 906 identificacions i ha denunciat 10 persones per tinença de drogues

Els Mossos d’Esquadra han desplegat un ampli dispositiu aquesta matinada de dissabte a la discoteca Waka amb un balanç de 906 persones identificades, 10 denunciades per tinença de drogues i 1 altra denunciada per manca de respecte als agents de l’autoritat. La macrobatuda s’ha produït pels voltants de dos quarts de tres de la matinada i ha aplegat prop d’un centenar d’agents dels Mossos, entre els quals membres dels antiavalots, de seguretat ciutadana i de la policia administrativa. La discoteca Waka, dins el terme municipal de Sant Quirze del Vallès, ha estat protagonista de diversos incidents en els últims anys amb greus aldarulls a les portes del recinte, baralles a l’interior, incidents racistes i agressions sexuals.

L’última polèmica va ser la difusió d’un vídeo d’una menor fent una fel·lació a un jove en plena pista de ball. La mare de la noia va presentar una denúncia per agressió sexual al·legant que la seva filla no recordava res i que podia haver estat drogada. A principis de novembre, un dispositiu policial a l’exterior de de la discoteca Waka va acabar amb llançament de pedres, dos agents ferits lleus i dos joves detinguts acusats d’atemptat a l’autoritat. Pocs dies abans, una menor va denunciar una agressió per un membre de seguretat de la discoteca durant la nit de la Castanyada. El propi ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha assegurat sentir-se “indefens” per “l’activitat insegura i problemàtica” a la discoteca Waka, i ha reclamat a la Generalitat que actuï.

El dispostiu

La macrobatuda policial d’aquesta matinada a la discoteca Waka ha estat supervisada ’in situ’ pel comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent, i ha comportat el desplegament d’una dotzena de furgonetes dels Mossos i prop d’un centenar d’agents. Pels voltants de dos quarts de tres de la matinada, els policies han entrat a la discoteca, s’ha aturat la música i s’han obert els llums. La megafonia ha explicat als assistents que s’estava duent a terme un dispositiu policial de seguretat a l’entorn de l’oci nocturn. Totes les persones que hi havia a l’interior -906- han estat escorcollades i identificades a través dels DNI i, posteriorment, han pogut abandonar la sala de festes. També s’han identificat els vigilants de seguretat, controladors d’accessos i la resta del personal de la discoteca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró
castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona