Societat

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank donen suport a la 10a edició de La Magic Line, la caminada solidària de Sant Joan de Déu

Més de 1.100 empleats de l’entitat financera i familiars, organitzats en 50 equips, han participat aquest diumenge a la caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables.

Un total de 1.100 empleats de la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona, i els seus familiars, han participat en la Magic Line, la caminada solidària de Sant Joan de Déu que s’ha celebrat aquest diumenge 26 de març. Repartits en 50 equips, els participants han sortit de la seu de la Direcció Territorial de Barcelona, situada en el HUB Experience 1, per emprendre una ruta de 6 km. El traçat ha travessat el barri de La Bordeta i ha recorregut 6 km urbans passant pel Parc de Joan Miró, i ha continuat fins al Moll de la Fusta on s’ha celebrat la festa dels 10 anys de la Magic Line.

Aquesta participació masiva per un món més just i solidari, promoguda per la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona, s’ha traduÏt en una aportació económica d’uns 80.000 euros, 50.000 euros aportats per Fundació “la Caixa” i 30.000 euros més relatius a les contribucions directes dels participants.

CaixaBank ha estat l’entitat que més grups ha mobilitzat amb 55 equips en total. La ruta tenia inscripció oberta a la ciutadania i això ha implicat que als 50 grups de CaixaBank es sumin 5 equips amb 66 participants més.

El repte de la Magic Line SJD ha estat recórrer en equips i no de forma competitiva qualsevol de les 25 rutes programades. En aquesta 10a edició, les expectatives de l’organització s’han superat i no només s´ha fet la Caminada a Barcelona, sinó que s’han afegit altres ciutats: Lleida, Mallorca, Madrid, València i Murcia. Els inscrits a la caminada solidària han estat més de 15.000 persones i està previst que hagin recaptat més 400.000 euros.

Els diners recollits en aquesta acció solidària es destinen a programes socials i sanitaris adreçats a persones en situació de vulnerabilitat que són ateses als centres de Sant Joan de Déu.

La Magic Line SJD

La Magic Line SJD és una caminada solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu i que durant aquests 10 anys s’ha converit en la gran mobilizació de Sant Joan de Déu.

Des del 2014 la Magic Line SJD ha permès destinar més de 2,5 milions d’euros per finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que atenem als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes.

Gràcies al suport de més de 200 empreses i institucions col·laboradores, el 100% dels fons recaptats pels equips de la Magic Line SJD es destinen a programes socials per a cuidar a persones en situació de vulnerabilitat del territori de cada caminada.

Sobre l’Acció Social de CaixaBank

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L’entitat, referent en banca sostenible, manté una actitud de servei cap als seus clients i tota la societat en general.

L’impuls d’iniciatives d’acció social i el foment del voluntariat són una forma de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, a la vegada que, a través de l’activitat financera, l’entitat ofereix serveis i solucions per a tota mena de persones.

L’estratègia d’Acció Social se centra en fomentar accions en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, així com altres aliances que s’impulsen de manera directa des de CaixaBank. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la major d’Espanya, amb més de 3.900 oficines retail i presència a més de 2.200 municipis de tot el país, pot donar suport a la Fundació “la Caixa” en la detecció de necessitats d’entitats socials locals.

L’actuació sostenible de CaixaBank ha estat reconeguda pels principals organismes internacionals. El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de sostenibilitat. L’organització internacional CDP, per part seva, la considera com a empresa líder contra el canvi climàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona