Societat

Llum verd a la construcció de 32 pisos de protecció oficial al barri gironí de Domeny

L’Ajuntament concedeix la corresponent llicència d’obres per aquests habitatges en règim de compra

L’Ajuntament de Girona ha atorgat la llicència per a la construcció d’un bloc de 32 habitatges de protecció oficial al barri de Domeny. L’empresa encarregada de la gestió i construcció dels pisos és Inversions Aura 2020 S.L. “És important que l’oferta d’habitatge a preu assequible a la ciutat no vingui només del sector públic, sinó que el sector privat també s’hi impliqui i aposti per construir pisos de protecció oficial”, ha dit el regidor d’Urbanisme, Lluís Martí.

El terreny on s’ubicaran està situat al carrer de la Font de la Teula, cantonada amb el de la Riera Bullidors; té una superfície de 3.609 metres quadrats en forma rectangular. Serà un sol edifici plurifamiliar de planta baixa i dos pisos d’alçada, amb soterrani i zona comunitària enjardinada amb piscina. A banda dels 32 pisos, hi haurà 44 places d’aparcament amb trasters.

Els preus

Els pisos aniran destinats a la compra i seran habitatges de protecció oficial amb preus concertats. Així, els preus de venda, fixats per la normativa de la Generalitat seran de 2.728,80 euros/metre quadrat més els espais vinculats, tant interiors com exteriors, que tindran un cost de 1.091,52 euros/metre quadrat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia