Societat

La fiscalia investiga si l'imam de Tàrrega anima les nenes a deixar el col·legi per casar-se

La fiscalia de menors de Lleida investiga si l'imam de Tàrrega (Urgell), Saib Safi, intenta convèncer els pares de nenes musulmanes perquè les seves filles abandonin el col·legi als 16 anys i s'encaminin cap al matrimoni. La denúncia va arribar a la fiscalia fa cinc dies, segons ha confirmat el fiscal en cap de Lleida, Juan Boné.

Safi, que se'n va anar al Marroc quan van començar les indagacions, imparteix classes a la mesquita local a nens i nenes d'entre 10 i 14 anys, i situa les noies en l'última fila i els presta poca atenció, segons ha avançat aquest dijous el diari Segre.

La fiscalia de menors ha obert diligències processals per descobrir si hi ha algun indici de delicte i en aquest cas portar-lo a judici. Segons el fiscal en cap, la investigació acaba de començar, per la qual cosa és prematur aventurar si efectivament s'ha comès cap delicte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.