Societat

societat

MGC Mútua nomena a Enric Vila nou cap corporatiu de comarques gironies

Enric Vila ha estat nomenat nou cap corporatiu de MGC Mútua a les comarques gironines, càrrec que ocupa des del dia 1 de setembre i reportarà directament al director general, Xavier Plana. D’aquesta manera, la seva incorporació contribuirà a la consolidació i creixement en el marc del pla d’expansió de MGC Mútua.

Vila compta dins de la seva experiència amb una llarga trajectòria al BBVA, on ha desenvolupat la seva carrera en la direcció de diferents unitats de negoci de la Direcció Territorial de Catalunya. Ara, des del seu nou càrrec, representarà institucionalment a MGC Mútua a Girona. “Garantirem que cada delegació ofereixi valor i excel·lència als mutualistes” remarca.

Enric Vila és membre del col·legi d’Economistes de Catalunya, Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona, Executive Màster en Màrqueting i Vendes a ESADE. També és associat de EFPA Planning Association i certificat del programa d’Estratègies d’ inversió i gestió del patrimoni a ESADE. Així mateix, està vinculat a la Unió Esportiva Olot i forma part del consell d’administració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cop28

El futur climàtic global es discuteix a Dubai

barcelona
societat

S’activa la preemergència i Aragonès veu “a prop” el trasllat d’aigua en vaixell

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel ennuvolat a partir de la tarda amb algunes precipitacions

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

Es constitueix la Taula Estratègica de l’Aeroport de Girona-Costa Brava

GIRONA
CRÒNICA

El “miracle” banyolí de l’equilibri escolar

Cada cop menys papallones

GRANOLLERS
CONSTANTÍ STEFANESCU
COORDINADOR CIENTÍFIC I CO-CREADOR DEL CBMS

“Els naturalistes volen ser a la xarxa”

GRANOLLERS
Societat

Patir racisme en primera persona

BADALONA
gastronomia

Disfrutar: “Si ho haguéssim somiat, no ho hauríem ideat millor”

Barcelona