Societat

SOCIETAT

Gallina de piel i Sebastià Martí inauguren les trobades de VITI Cultura

L’agència creativa VITI, amb seu a Girona, inaugura demà el projecte VITI Cultura, que consisteix en un cicle de trobades singulars entres diverses marques i projectes d’emprenedoria d’arreu del territori amb l’objectiu que expliquin i comparteixin com són els seus processos creatius.

La primera trobada reunirà l’il·lustrador i artista plàstic Sebastià Martí amb els sommeliers David Seijas i Guillem Sanz, responsables de Gallina de Piel . Martí (Barcelona, 1971) és cofundador de l’estudi d’il·lustració Escletxa . Ha desenvolupat la seva activitat en el camp de la publicitat i el sector editorial i és el creador, juntament amb Maria Morell, del primer llibre digital infantil en català. Com a pintor porta a terme treballs en oli o aquarel·la, preferentment, en els quals apareixen el cos femení, retrats i paisatges.

Gallina de piel, que recentment ha obert un espai físic a Girona, elabora i ven vi sense tenir ni celler ni vinyes pròpies. Aquest no-celler crea els seus propis vins a partir de la col·laboració amb diversos cellers del país. David Seijas és un reconegut sommelier que va treballar durant 12 anys al Bulli i que continua vinculat al Bulli Foundation. Guillem Sanz, arquitecte de formació, va encarar la seva vida professional cap al món de la sommelieria.

La inauguració de VITI Cultura tindrà lloc demà divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al Kreative Therapy (Peixeteries velles, 11 Girona), una concept store amb espai creatiu del Barri Vell de Girona.

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA