Societat

Detenen 14 persones a la Jonquera per vendre roba i complements de marca falsificats

Els detinguts van passar divendres 27 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres

Els Mossos d'Esquadra han detingut 14 persones per haver venut roba i complements de marca falsificats i han imputat 40 persones més pel mateix motiu. L'actuació policial, que ha comptat amb l'escorcoll de sis establiments comercials, ha permès desarticular un grup organitzat que es dedicava a la venda ambulant d'articles falsificats i els hi han intervingut ulleres de sol, rellotges, bosses de mà, samarretes i sabates, entre d'altres productes.

Els Mossos d'Esquadra han informat que a finals del 2006, a la zona dels Límits, a La Jonquera, van detectar un increment de denúncies referents a la venda ambulant d'articles suposadament falsificats, de manera que van iniciar una investigació que els dies 26 i 30 de juliol va acabar amb l'Operatiu Carrasclet. Els principals objectius d'aquest operatiu eren localitzar, identificar i descobrir com s'estructuraven els venedors ambulants i quines possibles relacions mantenien amb alguns dels propietaris d'establiments comercials del barri dels Límits.

El dijous 26 de juliol, els mossos van fer 6 entrades i perquisicions a establiments de la zona, on van comissar ulleres de sol, rellotges, bosses de mà, cinturons, collarets, parells de recades, braçalets, anells, agulles de corbata i cintes de mòbil, tots ells de diverses marques. També van comissar amarretes de la marca Dolce & Gabbana, parells de sabates de la marca Burberrys i gorres de la marca FC Barcelona.

Arran d'aquests fets es van detenir 14 persones com a suposats autors d'un delicte contra la propietat intel·lectual, associació il·lícita i venda ambulant. Quatre dies després d'aquestes detencions i en el decurs del segon dia de l'operatiu, els mossos van imputar 40 persones més que exercien la venda ambulant i van comissar unes 200 peces falsificades més.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents, van passar divendres 27 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar llibertat amb càrrecs. Els imputats resten a l'espera que els citin a declarar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
infraestructures

Adjudicades les obres d’una nova via ciclista al corredor de la C-66

celrà
ARBÚCIES

Salut deixarà el municipi sense base SEM i ambulància a partir del 2025

ARBÚCIES
Salut

El nou edifici principal de l’Hospital Joan XXIII es començarà a construir a finals d’any

Tarragona

Viladecavalls i Terrassa estaran units per un carril bici i de vianants el 2025

VILADECAVALLS

Caganer.com s’expandeix amb l’obertura d’una botiga al centre de Bilbao

torroella de Montgrí
societat

Sabadell reomplirà el llac del Parc Catalunya

Sabadell
salut

Catalunya, la tercera comunitat amb més trucades al 024, l’atenció a la conducta suïcida

barcelona
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona tindrà 47 destinacions aquest estiu

VILOBÍ D’ONYAR
Economia

Les glaçades tardanes provoquen la pèrdua de la producció de poma de muntanya

Sant Llorenç de Morunys