Societat

Mor el cap de cuina de Can Roca, Dani Redondo

El cuiner va perdre la vida als 46 anys, divendres, en un accident de moto a l’AP-7, a Salt

El cap de cuina de Can Roca, Daniel Redondo Cuevas, va morir divendres a la tarda en un accident de trànsit a l’AP-7, a la sortida de Girona-Sud en sentit Barcelona. En el xoc, per encalç segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), s’hi van veure implicats la motocicleta que conduïa Redondo i un cotxe el conductor del qual va sortir-ne il·lès.

El cuiner tenia 46 anys i a més de dedicar-ne 9 a El Celler de Can Roca, havia excel·lit a l’altra banda de l’Atlàntic, al Brasil, on havia fundat Maní, a São Paulo, millor restaurant del país i que va situar entre els quatre millors de l’Amèrica Llatina.

Rere la dada freda del sinistre, a les 16.59 h de divendres i les inicials facilitades pel SCT, “D.R.C”, la víctima 136 en accidents d’aquest any a la xarxa viària catalana, el sumiller d’El Celler, Josep Roca, ha posat aquest migdia nom i diversos adjectius a la notícia: “Una persona perseverant, apassionada i talentosa per la cuina. De vegades rondinaire, fruit del seu caràcter i exigència, amb un cor gegantí”, ha recordat Roca.

Redondo havia començat a Can Roca amb 15 anys, a prop de la seva pròpia mare i de Montserrat Fontané, mare de la nissaga dels Roca. Amb els anys, faria el salt a El Celler, i al Brasil, però, “treballador incansable”, com també el defineix Josep Roca, havia decidit emprendre una nova aventura retornant ara als orígens de Can Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia