Societat

SOCIETAT

Les dades de 20.500 adreces registrades de Salt, a l’abast de la ciutadania

L’Ajuntament incorpora a la seva web un mapa interactiu de planejament amb referències de més de 2.800 edificis

L’eina permet visualitzar els espais a peu de carrer

L’Ajuntament de Salt ha incorporat a la seva plana web un mapa interactiu de planejament que permet que la ciutadania accedeixi a la informació urbanística de les finques del municipi.

El mapa interactiu (o geoportal) ofereix informació sobres les normes urbanístiques, els usos del sòl, les alineacions, els equipaments, els espais verds i altres aspectes relacionats amb l’ordenació del territori. L’eina –informa el consistori en una nota de premsa– “permet fer cerques per adreça, referència cadastral o a través del mapa”. En total, disposa d’informació de més de 20.500 adreces registrades i de més de 2.800 edificis.

A peu de carrer

El mapa interactiu disposa funcionalitats com ara dibuixar, amidar i guardar les consultes realitzades i disposar de l’eina de street view, és a dir, que es poden veure els espais com si fossis a peu de carrer. La nova eina es pot consultar al següent enllaç: https://www.viladesalt.cat/ajuntament/documentacio-i-tramits-ppal/documentacio-i-tramits/planejament-urbanistic/.

Amb els canvis del pla general des del 2005

L’Ajuntament de Salt informa que el geoportal és la culminació d’un any de treball de l’àrea de Serveis Territorials. El personal ha recopilat i ha actualitzat el pla general del 2005, “amb les modificacions i canvis que hi ha hagut des de llavors”, informa el consistori en una nota de premsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.