Societat

tarragona

Un túnel de llums de 33 metres de llarg que sincronitza llum i so, novetat de Nadal a Tarragona

La Rambla Nova de Tarragona estrena avui nova il·luminació nadalenca, però ho fa d’una forma espectacular. A la zona pròxima a l’Ajuntament s’hi ha instal·lat un gran túnel que, a través de la sincronització de llums i so, permetrà als ciutadans experimentar un sensació immersiva a les festes de Nadal. El túnel de llums fa 33,6 metres de longitud, 6 metres d’amplada i 4,65 metres d’alçària. “Volem potenciar el posicionament comercial i turístic de Tarragona durant les festes, per això hem programat prop de 150 activitats, que es van encetar el 24 de novembre i s’acabaran amb la cavalcada de Reis”, ha explicat la regidora de Comerç i Turisme, Montse Adan, que hi ha afegit que “el túnel de llum s’afegeix a aquesta programació nadalenca farcida d’activitats que ja estan donant molt bon resultat”.

Així, segons ha informat l’Ajuntament de Tarragona, es faran tres projeccions diàries de l’espectacle de llum i so, sincronitzant el joc de llums amb la música seleccionades. El túnel de llum s’apaga i s’encén a la mateixa hora que la resta d’il·luminació nadalenca de la ciutat. Les projeccions dels espectacles audiovisuals seran a dos quarts de set, de vuit i de nou del vespre i la durada de l’espectacle és de dotze minuts.

Si bé l’obertura avui del túnel és una novetat, a la ciutat s’han programat prop de 150 activitats vinculades a la campanya i les festes de Nadal. Així, entre d’altres propostes, l’engegada del bus comerç, la cavalcada de Reis, l’home dels nassos, la cursa de Sant Silvestre, el parc infantil de Nadal, la representació dels Pastorets i la posada en marxa de la pista de gel. A més, es recupera la festa de Cap d’Any a la plaça Corsini. El programa també inclou sessions de contacontes, representacions teatrals i musicals, activitats infantils i juvenils, diferents fires i mercats i pessebres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat