Societat

Els periodistes de la diòcesi celebren la festa del seu patró

En l’homilia de la missa, el capellà i periodista Josep Casellas ha assenyalat que “el bon comunicador ha d’estar mogut per la caritat, per l’amor”

L’oficina de comunicació del Bisbat de Girona ha celebrat avui la festa de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes i escriptors. A les 9 del matí ha tingut lloc una missa a l’església de Santa Susanna del Mercadal de Girona, que ha estat presidida pel mossèn Miquel Ramió, rector de la parròquia. Ha estat concelebrada pels mossens Josep Casellas, periodista i exdelegat diocesà de Mitjans de comunicació, i per Jordi Reixach, arxipreste de Girona i Salt.

En la seva homilia, Casellas s’ha referit, especialment, a l’evangeli que s’havia proclamat i a la paràbola del sembrador, que precisament sant Francesc de Sales esmenta en la seva obra ‘Tractat de l’amor de Déu’. En relació amb la professió periodística, ha assenyalat que “el bon comunicador ha d’estar mogut per la caritat, per l’amor”, posant com a exemple el sant patró, de qui ha fet un elogi a la fidelitat als principis: “Mai va cedir a pressions ni a propostes llamineres que li arribaven i que podien haver alimentat la seva ambició”. Finalment, ha demanat pregar perquè que els periodistes “tinguin ben assimilat l’hàbit de la caritat i treballin al servei de la veritat i el bé comú”.

Tot seguit, l’oficina de comunicació ha ofert un esmorzar per als professionals de la comunicació amb la participació d’una trentena de periodistes provinents de diferents mitjans d’àmbit local i comarcal, responsables de comunicació d’institucions, col·laboradors de l’oficina, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot